Produse pentru pe piaţă (3)

Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Tortellini mignon di carne sunt o capodoperă artizanală a tradiției culinare italiene, un emblemă a culturii gastronomice din Emilia-Romagna. Foița de aluat este întinsă la o grosime minimă, conferind acestor tortellini mici și eleganți o ușurință și delicatețe unice. Umplutura este un echilibru de carne, prosciutto cotto, mortadella și o notă de nucșoară. Fiecare ingredient este selectat și dozat pentru a garanta un gust final intens și savuros.
Tagliatelle cu Ouă

Tagliatelle cu Ouă

Tagliatelle all'uovo proaspete sunt un format de paste lungi renumit în întreaga lume pentru consistența, gustul și dimensiunea sa. Sinonim cu bucătăria emiliană, este extrem de versatil și poate fi utilizat în nenumărate preparate. Este ideal cu ragù (sos de carne), sos de ciuperci sau sos de trufe, și este la fel de delicios cu sosuri simple de roșii.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'uovo proaspete sunt un format de paste lungi renumit în întreaga lume pentru consistența, gustul și dimensiunea sa. Sinonim cu bucătăria emiliană, este extrem de versatil și poate fi utilizat în nenumărate preparate. Este ideal cu ragù (sos de carne), sos de ciuperci sau sos de trufe, și este la fel de delicios cu sosuri simple de roșii.